Udrea: Senatorii PMP vor vota împotriva lui Antonescu dacă se va cere demiterea sa ca şef al Senatului

| 26 feb, 2014

Senatorii neafiliaţi ai Partidului Mişcarea Populară vor vota împotriva lui Crin Antonescu în cazul în care în Senat va fi iniţiată o procedură de revocare a acestuia din funcţia de preşedinte al acestei Camere, a declarat deputatul Elena Udrea miercuri.

'Noi credem că Victor Ponta trebuie să plece de la Palatul Victoria şi Crin Antonescu trebuie să plece din a doua funcţie în stat. Niciunul nu a venit cu funcţia de acasă, nu este moştenită din familie. Ca urmare, senatorii Mişcării Populare vor vota împotriva domnului Crin Antonescu dacă se va pune problema să plece de la şefia Senatului. Probabil că vom vedea o bătălie acum între Victor Ponta şi Crin Antonescu în a-şi trage şi scaunele de sub ei, după ce şi-au retras susţinerea reciprocă', a afirmat Udrea într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 2014
gigi
Cum dracu sa iesi de la guvernare si sa te lasi scuipat de udrea ,sa lasi o majoritate de 75% si sa te milogesti sa te sustina madam udrea-e bolnav.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ