Elena Udrea: Ce dezastru lasă în urmă USL

| 26 feb, 2014

Elena Udrea, liderul partidului Mişcarea Populară, scrie că ruptura USL arată că proiectul „Jos Băsescu!” pe care PSD şi PNL au venit la putere a eşuat.

"E o dovadă a faptului că o asemenea coaliţie monstruoasă nu poate rezista, ea fiind devorată din interior de cei care doresc încă şi mai multă putere. Faptul că USL se rupe este însă relativ puţin important pe lângă efectele pe care le-a avut această guvernare care va rămâne în manulele de istorie drept una de tristă amintire pentru români", scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea sintetizează testamentul dezastrului politic al USL

• România are cea mai mare inflaţie din Europa: 3,2% faţă de 1,4% media europeană.

• Şomajul a crescut în guvernarea USL: de la 6,9% în mai 2012 la 7,5% în noiembrie 2013. A promis 1 milion de locuri de muncă, dar a creat 70.000 de noi şomeri.

• Încasările din impozitul pe profit au stagnat în 2013: 0,7% creştere. Ceea ce arată că economia reală nu îşi revine.

• Veniturile românilor au crescut în medie cu 2,1% în 2013. Asta în timp ce preţurile au crescut cu 3,2%. Avem de-a face cu o sărăcire a populaţiei. Practic, cu banii pe care îi au, oamenii cumpără mai puţine lucruri.

• Guvernul USL a mărit cheltuielile cu bunuri şi servicii cu 12%, deşi a promis o reducere cu 50%. S-au cheltuit 38 de miliarde de lei (9 miliarde de euro) pe maşini, combustibili, mobilă, agrafe de birou şi coli de scris, pe telefoane şi deplasări în străinătate.

• USL nu şi-a plătit datoriile. Arieratele au ajuns la 1,6 miliarde de euro. De aceea suferă economia privată.

 

Tag-uri: elena udrea, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ