Miniştrii liberali îşi depun demisiile până la ora 12:00

| 26 feb, 2014

Miniştrii liberali îşi vor depune demisiile din funcţii, miercuri, până în ora 12:00, când este programată şedinţa săptămânală de Guvern, ca urmare a deciziei conducerii PNL de a ieşi de la guvernare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat marţi seară decizia ruperii USL şi a depunerii demisiilor de către demnitarii liberali.

"Miniştrii noştri, practic, şi-au anunţat demisia din punct de vedere politic.  Miercuri, în cursul dimineţii, până în ora 12,00, toţi miniştrii şi ceilalţi demnitari, secretarii de stat şi cei asimilaţi, îşi vor depune legal, oficial, birocratic, demisia la Registratura Guvernului", a spus Antonescu, la finalul Delegaţiei Permanente a PNL.

Astfel, membrii Guvernului care urmează să îşi depună demisiile sunt: ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, ministrul Culturii, Gigel Ştirbu, ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, ministrul delegat pentru ape, păduri şi piscicultură, Lucia Varga.

Liberalii Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea şi-au depus deja, în urmă cu câteva zile, demisiile din funcţiile de ministru al Finanţelor Publice, respectiv al Economiei. Un alt portofoliu care a fost revendicat de PNL este cel al Afacerilor Interne, care a fost condus de Radu Stroe, liberalul demisionând după accidentul aviatic care a avut loc în ianuarie, în munţii Apuseni.

Potrivit Biroului de presă al Executivului, şedinţa de miercuri a Guvernului urmează să aibă loc începând cu ora 12,00.

Tag-uri: Crin Antonescu, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ