Pocora se visează Udrea2?

| 26 feb, 2014

Pesemne că în mintea liberalilor a luat naștere o idee în sensul că o calamitate politică de talia Elenei Udrea nu poate fi combătută decât printr-un personaj similar. Să fi fost recentele ofense lansate de Udrea care s-a obrăznicit deja să le ceară liberalilor sprijinul pentru un candidat PMP la prezidențiale, nu știm, cert este că ”noua Udrea” a liberalilor este e cale să devină Cristina Pocora, purtătoarea de cuvânt a liberalilor.

Cu greu ne-am explica altfel atitudinea isterică și abordările băsiste ale acesteia... Mai nou, Pocora îi face proaspătului adversar Victor Ponta un adevărat proces de intenție, sub pretextul că dânsa și-a identificat oareșice temeri legate de ce va face acesta în viitor, ca premier al unui guvern post-USL. Cristina Pocora și-a exprimat deci temerea că premierul Victor Ponta nu-și va asuma în viitorul guvern-minus-PNL programul USL asumat în Parlament. Victor Ponta o face, în opinia purtătoarei de cuvânt PNL, doar declarativ, de ochii presei pentru că, ”în realitate, a dovedit deja că are alte priorităţi”. ”Premierul Victor Ponta, deși spune că vrea să guverneze în continuare alături de PNL, își dezvăluie deja planurile pentru un Cabinet fără liberali şi ne anunță că, la acordarea votului de învestitură al noului Cabinet, va păstra programul USL.

Am văzut deja care sunt priorităţile noii majorităţi, două exemple fiind legea amnistiei şi votul în cazul lui Vlad Cosma. În aceste condiţii, afirmaţia că vor duce mai departe programul USL reprezintă o ipocrizie, o minciună, fiindcă este evident drumul pe care PSD şi aliaţii săi s-au angajat, un drum care nu respectă priorităţile cetăţenilor, ci interesele de grup.

Teama noastră este că PSD şi sateliţii săi vor să acapareze toate pârghiile de putere pentru a le folosi în favoarea lor. În atare situaţie, cum vor putea duce mai departe programul USL?” a insistat Pocora.

Rămân neclare dovezile pe care le-ar aduce purtătoarea de cuvânt a PNL în sprijinul argumentației sale, dar merită să remarcăm că ceea ce face Crisitina Pocora, această evidentă distanțare de la tonul admisibil într-un comunicat politic și apropiere de gramatica propagandei politice, nu este nicidecum o inițiativă originală. Înaintea doamnei Pocora, cu astfel de exerciții declamative ne-a mai amuzat și purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, domnul Bogdan Oprea. Excesul de zel al acestuia a rămas antologic. Să sperăm că doamna Pocora, care-i calcă destoinică pe urme n-o să ajungă, totuși, să confunde emisiunile...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 2014
PENSIONAR
CEI MAI IPOCRITI SUNT LIBERALI.Ei doresc avere, functii, si bani fara munca.Nu degeaba -neoliberalismul-este politica de exterminare a saracilor de pe planeta.Nu ca nu sunt si la alte partide dar ei sunt canpiono la inbogatire fara munca, si umilirea saracilor, somerilor, batranilor.Culmea toti au fost crescuti in laboartoare socialiste ca si domnul profesor de la tulcea.Acuma le e rusine originea sociala ca au devenit LIBERALI NOI INBOGATITII.
26 feb, 2014
Prodan
cunoastem
Lili-Ana, intr-un articol de la alt site, avea dreptate: ceea ce vedem acum este scris de 2-3 ani in cartile din seria COMEDIA CONTEMPORANA de C-tin Munteanu, mai ales in ultimele.
Mai cititi, domnilor, inainte de-a face si politica. Va tot luati de damele din politica. Munteanu le-a clasat pe toate ca pe niste fluturi in carte. Iar acel Don Corleone al Iasului este orice baron din orice judet.
Cititi, nu mai stati la scarboseniile de la Televiziuni, la miezul noptii ori la batutul apei in piua ziua la emisiuni platite de MOGULI.
Ce frumos rezolva Munteanu situatia mogulilor in roman!!!
Dar a securistilor... Si, cand a aparut cartile nici nu incepuse chestia cu tortionarii. Asta inseamna sa fii scriitor...
Cititi, baieti, numai cititi...
26 feb, 2014
cocan dan
Comedie
Citesc acum A TRECUT UN SCRIITOR si am ajuns la capitolul in care o femeie care face parte din echipa itineranta a lui Paduraru-Corleone intreaba in fata ziaristilor pe Paduraru; draga nu-i in camera ta periuta mea de dinti??? Unde am mai auzit eu intrebarea???
Nu cumva chiar a fost rostita de o femeie din politica noastra de pe Dimbobvita???
26 feb, 2014
goPonta4President
cred ca Verestoy va rezolva problema...
sa vezi ce ii va face lui Pocora...
o va face praf...
Hunor,la fel...
se vor ralia Generalul ala american si Corina Cretu
hai UDMR ,hai USD
26 feb, 2014
wernner
tonta president
Prin batista ba descreieratule

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ