Pocora, PNL: Nu trebuie să găsim soluţii de mulţumire a PC sau a lui Voiculescu

| 12 feb, 2014

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, afirmă că nu trebuie căutate soluţii de mulţumire a Partidului Conservator sau a lui Dan Voiculescu, punctând că premierul Victor Ponta nu trebuie decât să opteze pentru Klaus Iohannis ca vicepremier.

"Miniştrii propuşi de PNL sunt pregătiţi să lucreze imediat ce premierul va demara procedurile. Victor Ponta nu trebuie decât să opteze pentru un om care a demonstrat de-a lungul timpului un ridicat nivel de profesionalism în conducerea şi coordonarea instituţiilor statului. Nu trebuie să căutăm soluţii de mulţumire a partenerilor politici, indiferent dacă aceştia se numesc Partidul Conservator sau Dan Voiculescu", a declarat Pocora.

Ea subliniază că PNL este îndreptăţit să facă modificările pe care le consideră necesare în cadrul Guvernului României.

"PNL nu a avut niciun moment pretenţii mai mari sau mai mici, nici să se numească vicepremieri în plus în Executiv. Nu dorim sub nicio formă să umflăm în mod artificial Guvernul. Actuala distribuţie a portofoliilor şi numărul acestora au fost acceptate odată cu formarea actualului Executiv", spune Cristina Pocora.

Ea precizează că PNL nu împiedică prin nimic buna funcţionare a Guvernului.

"Am făcut o serie de schimbări la nivelul miniştrilor liberali. În rest, nu a existat nicio altă pretenţie din partea noastră la aceste discuţii cu partenerii de guvernare", declară deputatul liberal.

Pocora punctează că propunerile PNL pentru funcţiile vacante din Executiv au avut în vedere promovarea unor oameni cu un istoric profesional şi politic ireproşabil.

"Domnul Klaus Iohannis este un om cu o anvergură de necontestat, un politician care a dovedit prin funcţia de primar al municipiului Sibiu reale abilităţi de administrare şi are o expertiză importantă în domeniul politicilor publice. Postul de viceprim-ministru pentru care a fost propus prim-vicepreşedintele PNL trebuie să fie ocupat de cineva care să deţină aceste calităţi pe care domnul Iohannis le întruneşte. Mai mult, primul-ministru s-a exprimat favorabil faţă de toate nominalizările PNL, prin urmare nu se poate spune că Partidul Naţional Liberal prelungeşte aceste discuţii şi în niciun caz că este vorba de orgolii", arată purtătorul de cuvânt al PNL.

Citeşte şi: Cine este Klaus Iohannis - omul de bază al liberalilor în Guvernul Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 2014
Sabin
Asta e vocea lui Crin, are atâta ințelepciune cat șeful lui
13 feb, 2014
calypso
cata impertinenta
ANTONESCU SI-A CONVOCAT ARMATA DE ANONIMI SA VINA SI SA SPUNA VRUTE SI NEVRUTE PRIN ZIARE ESTE PENIBIL DOMNILOR CE SE INTAMPLA
13 feb, 2014
maria munteanu
aiureli de la pnl
in pnl exista foarte bine dezvoltat spiritul de turma daca antonescu ise si spune numai prostii ies si micii politicieni de care nu a auzit nimeni pana acum si vin astia anonimii si se dau ei mari analisti si mari sfatuitori.mi-e sila de ei sincera sa fiu imi vine sa vars numai cand le aud numele de corupti si de oameni cu doua fete.
13 feb, 2014
vlad
asta cine mai este.........vreo sluga de-a lui crin????
se vede ca in partidul pnl este o molima a dementei si prostiei care i-a afectat pe toti in frunte cu crin saracii de ei sper sa dispara cat mai repede ca nu ne va fi dor de ei.
13 feb, 2014
topeskany
-----
astia din pnl au luat-o razna toti....daca nu isi revine antonescu din ameteala in acre se afla, o sa traga in jos dupa el tot partidul

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ