Cătălin Ivan: Iohannis e într-o eroare scuzabilă, pentru că în 2012 se afla la Sibiu în competiţie cu USL

| 13 feb, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, joi, că PSD nu trebuie să aleagă între PNL şi PC, iar Klaus Iohannis se află într-o "eroare scuzabilă", pentru că în 2012 nu era în USL, ba chiar a fost la Sibiu în competiţie cu USL.

Cătălin Ivan a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, că PSD nu trebuie să aleagă între PNL şi PC, din moment ce, în 2012, românii au sprijinit întreg proiectul USL.

"PSD nu trebuie să aleagă între PNL şi PC! Oamenii ne-au votat în 2012 ca Uniunea Social Liberală, iar PSD alege această formulă. Domnul Klaus Iohannis se află într-o eroare scuzabilă, pentru că, în 2012, domnia sa nu era în USL, ba chiar a fost la Sibiu în competiţie cu USL", a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

El şi-a exprimat "încrederea" că situaţia actuală va fi rezolvată foarte rapid, iar "domnul Iohannis va începe să lucreze în Guvern în scurt timp, aşa cum a şi anunţat premierul Ponta", "astfel încât să revină cu toţii la priorităţile adevărate, cele care contează pentru români".

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că PNL nu acceptă să fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmând: "PSD trebuie să aleagă între noi şi ei".

"Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la alţii. Este o ecuaţie simplă, clară, în care nu cerem nimic de la alţii", a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă la Sibiu, referindu-se la stadiul negocierilor din USL.

El a mai spus este exclus ca PC să aibă un vicepremier.

"PSD trebuie să aleagă între noi şi ei. Nu acceptăm ca PNL şi PC să fie pe picior de egalitate", a avertizat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ