Boc: "Revoluţia" USL este în faza pe ciolan. Întind posturile de vicepremier ca şi cârnaţii de Crăciun

| 12 feb, 2014

Fostul premier Emil Boc a acuzat USL că "întinde" posturile de vicepremier ca şi "cârnaţii de Crăciun", ca să ajungă pentru toţi, arătând că "Revoluţia bunului simţ a USL" a intrat în faza a doua, "faza pe ciolan".

Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că USL a trăit şi trăieşte în continuare din conflict, fie cu Traian Băsescu, fie din conflictul intern din USL. "Acum este faza doi a «Revoluţiei bunului simţ» a USL, bătălia pe ciolan, după ce au câştigat «faza pe competenţă şi profesionalism» în cazul accidentului aviatic din Apuseni, acum e faza «pe ciolan», în care întind posturile de vicepremier, aşa cum întinzi cârnaţii de Crăciun, când îi faci acasă, ca să ajungă pentru toţi. Oamenii ăştia să înţeleagă că posturile de vicepremier nu sunt ca şi cârnaţii de Crăciun, sunt posturi publice de mare responsabilitate. Pe oamenii ăştia îi doare în cot că s-a majorat preţul la energie, la alimente, că nivelul de trai s-a deteriorat în urma scumpirilor, că taxele s-au multimplicat, că şomajul e în creştere. Ei au trăit şi trăiesc în continuare din conflict, fie cu Traian Băsescu, fie din conflictul intern din USL", a spus Boc.

Potrivit acestuia, rezultatele USL privind reforma statului, măsuri de susţinere a mediului de afaceri sau a locurilor de muncă sunt "zero".

"Trebuie să recunosc că au această abilitate de a inventa conflict din orice şi de a ţine agenda opiniei publice ocupată cu scandaluri gen Bianca Drăguşanu, varianta USL, asta e realitatea", a afirmat Emil Boc.

Premierul Victor Ponta declara, marţi, că a propus în şedinţa USL o variantă în care Klaus Iohannis era ministru de Interne şi vicepremier, urmând ca Guvernul să aibă patru vicepremieri - PSD, PC, PNL, UNPR - dar nu s-a ajuns la un consens. De asemenea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, marţi seară, că liberalii nu vor accepta ca PC să desemneze un reprezentant în funcţia de vicepremier, precizând că ar fi o devalorizare a funcţiei şi nu e posibil ca Daniel Constantin să fie pe aceeaşi poziţie cu Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ