Purtătorul de cuvânt al PNL: Premierul poate lua oricând o decizie în cazul Ştefaniei Duminică

| 20 feb, 2014

Premierul Victor Ponta poate lua oricând o decizie în cazul secretarului de stat la Ministerul Educaţiei Ştefania Duminică, a declarat joi purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

"Premierul poate oricând lua orice decizie în acest sens. PNL nu are nimic împotrivă', a spus Pocora, cu privire la cazul secretarului de stat Ştefania Duminică, care a fost acuzată de plagiat, conform Agerpres.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că o decizie privitoare la demisia secretarului de stat Ştefania Duminică poate fi luată de PNL, întrucât a fost numită în funcţie de liberali.

'Doamna secretar de stat este numită de către PNL şi dânşii pot lua decizia', a declarat Ponta, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului Victor Ponta să o revoce din funcţie pe Ştefania Duminică, secretar de stat la Ministerul Educaţiei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ