Udrea: Electoratul președintelui Băsescu va urma Partidul Mișcarea Populară

| 01 mar, 2014

Conducerea actuală a PDL a orientat partidul spre o altă viziune, în care de multe ori "se certau" mai mult cu președinte Traian Băsescu decât cu Victor Ponta sau Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Piatra Neamț, deputatul Elena Udrea.

Parlamentarul a adăugat că, din acest motiv, electoratul președintelui va urma Partidul Mișcarea Populară, iar primele rezultate se văd în sondajele de opinie unde PMP și PDL au intenții de vot similare.

"În mod evident, odată cu plecarea unor lideri din PDL către PMP, a plecat și o parte de electorat. Nu ne-am propus ca obiectiv principal să aducem oameni din PDL, ne dorim să fie mai mult decât proiectul celor care nu se mai regăsesc în PDL ca viziune și ca obiective politice din ultima perioadă. Deci nu vrem să fim doar partidul celor care pleacă din PDL, ci partidul oamenilor care doresc să continue, pentru România, drumul reformelor începute de Traian Băsescu. Noi ne dorim să rămânem în parteneriat cu Traian Băsescu și după ce nu va mai fi președintele României, să continuăm linia reformatoare, să ducem mai departe proiectele începute de guvernarea Boc și să începem proiecte noi", a susținut Udrea.

Ea a adăugat că obiectivul pentru alegerile europarlamentare este obținerea unui rezultat "din două cifre".

"Avem un obiectiv realizabil, așa cum am văzut în ultimele cercetări sociologice, deja posibil de atins. Ne-am propus să câștigăm cât mai multe locuri de europarlamentar, să convingem electoratul să voteze cu PMP. Ne dorim un scor cu două cifre. De asemenea, vrem să convingem oamenii că PMP face diferența față de actuala clasă politică. Și cei care au votat cu USL sunt extrem de dezamăgiți de haosul creat pentru că Ponta și Antonescu și-au arătat dimensiunea de oameni mici", a afirmat Elena Udrea.

Ea a anunțat că parlamentarii afiliați PMP vor fi prezenți, marți, în Parlament și vor vota împotriva Guvernului propus de Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 2014
El Condor
Apetisant
Cea mai sexi reclama pentru partidul miscarea :-)) poponara .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ