Elena Udrea: Ponta se află în mod ilegitim în funcția de prim-ministru. PMP va ataca la CCR noul Guvern

| 03 mar, 2014

Elena Udrea a declarat, luni, că Victor Ponta se află în mod ilegitim în funcția de prim-ministru, în urma desființării USL și a precizat că Partidul Mișcarea Populară va ataca la Curtea Constituțională noul Guvern propus de Ponta.

”Ponta a ajuns premier ca urmare a votului popular acordat USL. Ponta este în mod ilegitim în funcția de prim-ministru. Așteptăm să acționeze legitim, moral și constituțional să își depună mandatul”, a declarat Udrea.

Totodată, deputatul PMP a afirmat că liderul PNL, Crin Antonescu, ”își negociază funcția de președinte al Senatului”.

”Îi cerem să plece din funcția de președinte al Senatului, cum USL nu mai există. Are obligația morală să plece din funcție, care îl împiedică să facă parte din opoziție. Va fi condamnat să facă opoziție în genunchi, așa cum eram obuișnuiți cu opoziția din România din ultimii ani”, a mai spus Udrea.

”Îi cerem lui Ponta să nu fure programul de guvernare al USL”, a subliniat ea.

”PMP, în Parlament, a decis să atace la CCR eventuala hotărâre a Parlamentului prin care Guvernul propus de Ponta ar trece prin forul legislativ. Așteptăm responsabilitate, un comportament moral și legitim din parte lui Ponta și al PSD-ului”, a încheiat Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ