Veste bună. Autostrada Piteşti-Sibiu se va realiza

| 20 aug, 2014

Tronsonul dintre Piteşti şi Sibiu al autostrăzii A1 va fi realizat, deoarece face parte dintr-un coridor rutier de importanţă europeană, a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea, miercuri, în timpul unei vizite în judeţul Argeş.

'Piteşti-Sibiu este o autostradă care se va realiza. (...) Este o autostradă vitală pentru România, este pe un traseu european extrem de important şi va fi realizată, dincolo de toate discuţiile care au fost în acest an', a declarat Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

El nu a precizat un termen la care ar putea începe efectiv lucrările, dar a spus că, în opinia sa, procedurile preliminare se vor finaliza în a doua parte a anului viitor, când ar putea începe selecţia firmei constructoare.

' La începutul lui ianuarie 2015, după ce studiul de fezabilitate va fi recepţionat, se demarează procedurile pentru achiziţionarea proiectului tehnic, proiectului de execuţie, urmând ca după ce se recepţionează proiectul tehnic, care eu cred că nu poate să necesite o perioadă mai mare de un an. În opinia mea, în 2015, undeva în partea a doua a anului, pot începe procedurile de selectare a constructorului', a precizat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ