Veste EXCELENTĂ pentru bucureştenii care îşi reabilitează pe banii lor locuinţele

| 24 sep, 13:09

Proprietarii apartamentelor şi caselor din Capitală care îşi reabilitează locuinţele pe cheltuială proprie vor fi scutiţi de la plata impozitului pe o perioadă de 10 ani, potrivit unui proiect al Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Iniţiatorul proiectului asigură că în felul acesta consumul de energie termică în Bucureşti va fi redus, la fel şi poluarea. Mai mult, bucureştenii îşi vor recupera în 10 ani investiţia.

"Proiectul se adresează acelor cetăţeni posesori de case şi de apartamente în blocuri de locuinţe mai vechi care nu intră în programul de reabilitare al Primăriei. Până în momentul de faţa administraţia publică nu a făcut nimic pentru proprietarii de case, de exemplu", a declarat pentru RomaniaTV.net Deaconescu Ionel Cristinel, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Pentru a beneficia de scutire la plata impozitului pe clădire, proprietarul trebuie să obţină după lucrări un Certificat Verde clasa A.

"Nu orice termoizolare poate duce la scutire. Clasa A înseamnă gradul maxim de certificat verde, ceea ce înseamnă că cetăţeanul va trebui să cheme un auditor în energie care va spune cât de gros trebuie să fie polistirenul, cum trebuie schimbate ferestrele, câte camere trebuie să aibă rama de la fereastră, dacă geamul este simplu, dublu sau triplu, astfel încât după finalizarea lucrărilor să primească certificat de grad A. Dacă în urma termoizolării primeşte certificat de grad B, nu este scutit", a explicat consilierul municipal.

Citeşte care sunt avantajele acestui proiect pe romaniatv.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 13:34
Daniel
Oferta
Noutate absoluta! Aceasta este cea mai cautata oferta de lucru la domiciliu in acest moment! Suntem o echipa dinamica si in expansiune spectaculoasa, un adevarat fenomen in Romania! Ne veti gasi mereu si mereu, insa e mai bine sa incepeti acum sa colaborati cu noi si sa castigati cu seriozitate bani! Va instruim noi, pas cu pas si gratuit! Cereti informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ