Veste devastatoare despre Angelina Jolie. Ce se va întâmpla cu actriţa

| 14 mar, 2014

Angelina Jolie a confirmat zvonurile potrivit cărora se va supune unei noi operaţii extreme: aceea de a-şi extirpa ovarele.

Angelina Jolie a confirmat zvonurile potrivit cărora se va supune unei noi operaţii extreme: aceea de a-şi extirpa ovarele. La aproape un an după ce a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni apariţia cancerului mamar, actriţa, în vârstă de 38 de ani, a anunţat că, tot de frica apariţiei cancerului, îşi va extirpa şi ovarele, notează BBC.

Sursa citată mai scrie că starul de la Hollywood a luat această decizie după ce, în urma unor analize genetice, a constatat că prezintă un risc crescut de a se îmbolnăvi de cancer mamar. Aceleaşi teste i-au mai arătat că era expusă şi unui risc ridicat de a se confrunta cu cancer ovarian. „Am decis să fiu proactivă şi să mininalizeze toate riscurile pe cât posibil”, a declarat Angelia jolie, în urmă cu un an.

Într-un interviu acordat recent  celor de la Entertainment Weekly, actriţa s-a declarat „foarte fericită” de faptul că a luat decizia de a se opera. „Va trebui să mai fac încă o operaţie. Am fost sfătuită de foarte mulţi oameni minunaţi  pentru a face acest pas. Am fost norocoasă să am alături nişte doctori minunaţi, am fost norocoasă că m-am recuperat foarte repede după prima operaţie şi că m-am putut concentra asupra proiectului Unbroken (nr. filmul regizat de actriţă)”, a declarat actriţa.

Aceasta le-a mulţumit fanilor ei pentru faptul că au fost alături de ea în cele mai grele momente din viaţa ei. „Am fost foarte mişcată de susţinerea şi înţelegerea de care au dat dovată atât de mulţi oameni”, a mai spus Angelina Jolie.

În urmă cu aproape un an, actriţa s-a supus unei operaţii de dublă masectomie. Aceasta şi-a anunţat fanii de intervenţia la care a fost supusă printr-un editorial publicat în cotidianul The New York Times.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ