Veşti bune pentru clienţii RCS-RDS

| 08 oct, 2013

Compania RCS & RDS a lansat, astăzi, două noi abonamente de internet, care vor fi disponibile din luna noiembrie şi permit accesul la viteze de download de până la 500 Mbps şi, respectiv, 1 Gbps. Care sunt preţurile şi cui se adresează.

Abonamentele Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000 vor fi disponibile la un preţ de 49 de lei şi, respectiv, 59 de lei, cu TVA inclus.

Abonamentele se adresează clienţilor persoane fizice şi pot fi oferite de companie în peste 150 de localităţi, în zonele urbane, dar şi în cele periferice şi rurale.

''Informaţia ajunge în dispozitivele utilizatorilor de până la 10 ori mai rapid decât până acum, iar internauţii au practic acces, în acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale, dar şi viitoare de comunicare'', a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Valentin Popoviciu.

Potrivit companiei, RCS & RDS este furnizorul numărul 1 de internet din România şi oferă internet fix cu cea mai mare viteză de download şi upload, cel mai mic preţ pentru astfel de viteze şi cea mai bună acoperire la nivel naţional.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ