Vicepreședintele PNL: Victor Ponta nu va mai apuca să-şi doneze salariul majorat

| 29 iul, 17:17

Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, după ce premierul Ponta a anunțat că își va dona diferența de salariu primită în urma aplicării ordonanței care îi vizează pe înalții demnitari, că este puțin probabil ca șeful Executivului să facă acest lucru deoarece va fi înlăturat de la Palatul Victoria.

"Mi se pare complet demagogic şi lipsit de credibilitate, pentru că nu cred că premierul va mai ajunge să-şi doneze salariul sau cel puţin va face lucrul acesta pentru o lună de zile, întrucât am credinţa fermă că în septembrie guvernarea se va schimba. Acest Guvern condus de Victor Ponta este lipsit de credibilitate şi lipsit de forţa de a da economiei României acel impuls pentru a da bunăstare populaţiei", a declarat Turcan la RFI

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, pe pagina de facebook, că își va dona diferența de salariu primită prin "faimoasa ordonanță" către echipa de baschet a Clubului Steaua.

Ponta este de părere că este corect că demnitarii din România să aibă un salariu decent, dar că această marire de salariu trebuie să fie făcută în același timp cu salariile celorlalți angajați din sectorul public.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ