Victor Ponta despre candidatura lui Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei: "E o manea politică"

| 13 aug, 15:16

Liderul Pro România, Victor Ponta, vede participarea fostului preşedinte Traian Băsescu la alegerile pentru Primăria Capitalei ca fiind "o manea politică", deoarece problemele Bucureştiului vor fi aceleaşi.

"Bucureștiul s-a gripat în ultimul timp. Sistemul te condamnă pentru viitor. Am pus un candidat fost manager, care să discute despre viitor. Prin intrarea dl. Băsescu va fi o manea politică. Noi avem aceleași probleme. Legate de trafic, lipsa de colaborare. Doamna Firea a avut o situație privilegiată. A avut totul de partea sa. Lucrurile se vor schimba cu siguranță. Atunci lucrurile au mers prost. Acum după alegeri, la primarii de sector, vor fi primari din partide diferite, consiliul general va fi fărâmițat în mai multe partide, iar intrarea dlui Băsescu nu ne ajută să discutăm despre București. Disputa între doamna Firea și Negoiță are legătură cu ei doi. Candidatul nostru nu va lua voturi nici de la Nicușor Dan nici de la Gabriela Firea. Dl. Băsescu va lua votanți care l-ar fi votat pe Nicușor Dan. Poate că e și ceva bun în acest rău, că se termină în politică cu Traian Băsescu”, a declarat Victor Ponta, pentru Gândul.ro.

Traian Băsescu: "Foarte probabil, voi candida la Primăria Capitalei. Am conştiinţa împăcată"

În privinţa organizării alegerilor locale, fostul premier afirmă că guvernul condus de Ludovic Orban încă nu este pregătit, la fel ca în cazul redeschiderii şcolilor.

"Sunt absolut convins că aşa cum a organizat România în ultimele şase luni acest Guvern, aşa va organiza şi alegerile. Că se vor îmbolnăvi oameni, că le punem viaţa în pericol oamenilor, pentru că Guvernul nu e în stare să organizeze nimic. Noi, cei de la Pro România, vrem alegeri, dar nu cu acest Guvern. Aşa încât domnule Ciolacu, cred că aţi greşit grav când aţi votat acest Guvern. Deja nu trebuie să puneţi în moţiune decât un vaccin anti-Lucovid, pentru că avem acest Guvern de pepsiglas", a mai afirmat Ponta.

Mihai Tudose critică guvernul PNL: "Au manelizat economia. Soluţiile lor au generat alte probleme mai mari"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ