Victor Ponta, mesaj împăciuitor de Ziua Libertăţii Presei

| 03 mai, 14:10

Victor Ponta a făcut o urare jurnaliştilor, inclusiv celor care îl critică permanent, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei. Premierul reaminteşte că libertatea de expresie este garantată de Constituţie.

Victor Ponta pe Facebook: "Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, le urez tuturor colegilor din presă, inclusiv celor care mă critică indiferent ce fac, mult succes în munca lor! Avem împreună datoria să ajutăm la ridicarea societății românești, inclusiv prin calitatea dezbaterii publice, și puteți conta pe mine în construirea unei agende publice constructive, cu respect pentru argumente și cetățeni".

Ca şi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ponta reaminteşte împortanţa libertăţii de exprimare.

"Articolul 30 din Constituția României privind libertatea de exprimare este, poate, cea mai puternică lectură pe care o putem parcurge cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei", a mai scris Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ