Victor Ponta: Protocolul USL funcţionează mai bine decât înainte de criza Roşca Stănescu

| 08 iul, 2013

Protocolul USL funcţionează mai bine decât înainte de criza Roşca Stănescu, a declarat luni premierul Victor Ponta, copreşedinte al Uniunii.

Premierul Victor Ponta a precizat că acesta va fi modificat prin adăugarea unor amendamente care ţin de solidaritatea guvernamentală, de cea parlamentară şi de regulile care trebuie respectate în campania pentru europarlamentare, când partidele din alianţă vor candida separat.

"Din fericire, după criza Roşca Stănescu, nu mă pot plânge că au mai fost probleme de solidaritate şi nu a mai fost atât de urgent. Însă, în mod sigur, la sfârşitul lunii august - septembrie, vom adopta în USL şi aceste amendamente legate de solidaritate guvernamentală şi parlamentară şi de conduita candidaţilor noştri la europarlamentare. Pentru că şi dacă o să candidăm separat, şi o să candidăm separat, asta nu înseamnă că dăm drumul la bătălie între candidaţii PSD şi cei ai PNL, mai ales că tema şi logica e alta - teme europene, care ţin de prezentarea noastră în Parlamentul European. Nu e cazul de atacuri", a declarat liderul PSD.

"Oricum, la europarlamentare o să ne distrăm foarte bine văzând atacurile dintre PDL şi Mişcarea Populară, e păcat să le stricăm ocazia. Funcţionează protocolul şi funcţionează mult mai bine decât înainte de criză", a punctat liderul USL, la sediul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ