VICTOR PONTA, reacţie după ce Rusia a ameninţat voalat România

| 02 apr, 21:27

Premierul Victor Ponta a raspuns, joi seara, amenintarilor Rusiei, care a transmis ca Romania trebuie sa fie constienta de "responsabilitatea" si de "consecintele" suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau.

"Un raspuns fff clar - DA, suntem constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune pt Romania si partenerii nostri!!", a scris pe Twitter Victor Ponta.

Romania trebuie sa fie constienta de "responsabilitatea" si de "consecintele" suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau, avertizeaza Ministerul rus de Externe, catalogand drept "periculoase" actiunile Aliantei Nord-Atlantice.

"Consolidarea fortelor NATO in Europa de Est este un pas fara precedent, care incalca toate acordurile existente", a declarat Aleksander Lukasevici, purtatorul de cuvant al Ministerului rus Externe.

"In lipsa clarificarilor privind 'efectivele substantiale de lupta' si daca Guvernul Romaniei considera ca este posibila suplimentarea prezentei unitatilor NATO pe teritoriul sau, inclusiv prin crearea unei forte atat de puternice, trebuie sa fiti constienti de responsabilitatea si consecintele unui astfel de pas", a atras atentia Lukasevici, catalogand drept "periculoase" actiunile Aliantei Nord-Atlantice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 13:24
mockingbird
Se supara si astia pe cateva tancuri primite ca cadou de la unchiul Sam. Invazia lor, planificata sa dureze cat micul dejun, va fi prelungita cu 10 minute (cat sa fumezi o tigara de contrabanda).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ