Victor Ponta: "Au deschis restaurantele doar pentru alegeri şi le vor închide imediat după"

| 02 sep, 10:45

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat, marţi seară, că decizia de deschidere a restaurantelor a fost făcută doar pentru atragerea electoratului de partea liberalilor pentru alegerile locale din 27 septembrie, urmând să fie închise imediat după.

"Eu o să îmi duc copii la şcoală, dar România adevărată nu e doar centrul Bucureştiului unde merg copii mei la şcoală. Sunt mii de şcoli unde nu au săpun, nu ai nici apă. În condiţiile astea îi ducem pe copii la şcoală o săptămână şi după îi trimitem acasă şi organizăm alegeri.

Vreau să facem alegeri, dar este un deficit de democraţie prin faptul că nu putem face campanie, ne vedem 30-40 de oameni şi stăm la un metru distanţă. Spun un singur lucru, au deschis restaurantele doar pentru alegeri şi le vor închide imediat după. Până pe 27 septembrie, oricâte cazuri vor fi o să aflăm că avem între 1000-1200 de cazuri pe zi" , a declarat Victor Ponta la România TV.

Citeşte şi Ministrul Sănătăţii avertizează: Septembrie vine cu mai mulţi factori ce pot duce la o creştere a cazurilor de coronavirus

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ