VICTOR PONTA: Resping categoric că-mi dau demisia, cât timp nimeni dintre colegii mei nu mi-au cerut-o

| 16 noi, 2014

La scurt timp după ce şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta a declarat, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, că nu îşi va prezenta demisia din fruntea Guvernului până când nu îi va fi cerută de partenerii de la guvernare.

„Eu nu am ajuns premier de capul meu, aşa. Eu am ajuns prim-ministru sprijinit de oameni, de forţe politice şi, dacă la un moment dat la, peste doi ani, acele forţe politice care m-au susţinut îmi voi cere, nu voi ezita să fac pasul înapoi, dar nu mi s-a cerut acest lucru. Resping categoric că-mi dau demisia atâta timp cât nimeni dintre colegii mei nu mi-au cerut acest lucru”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seara, la ieșirea din sediul PSD, că mulțumește românilor care au ieșit la vot, arătând că „poporul are întotdeauna dreptate” și că l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita pentru victorie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
Cornel
Domnule viitor ex prim ministru, nu va impacientati. E doar o chestiune de timp pana o sa zbori de acolo.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ