Ponta: USL nu se rupe, e deja ridicolă întrebarea asta

| 13 mai, 2013

USL nu se va destrăma, ci îl va susţine pe Crin Antonescu în cursa pentru funcţia de preşedinte al României, a declarat prim-ministrul Victor Ponta, la România TV.

"Nici nu mai plecăm separat de undeva, eu şi domnul Antonescu, pentru că înseamnă că ne-am certat. Numai asta suntem întrebaţi: dacă se rupe USL. Nu există niciun motiv pentru care să cred că USL se destramă", a menţionat Victor Ponta.

Premierul a adăugat că diferenţa ideologică dintre PSD şi PNL nu împiedică Uniunea să-l susţină pe Crin Antonescu la preşedinţie.

"Eu cred că Crin e mult mai bun decât mine să candideze la prezidenţiale, iar eu sunt mai bun de prim-ministru", a mai spus Ponta.

Referitor la relaţiile sale cu PPDD, în contextul zvonurile legate de o posibilă destrămare a acestui partid, Victor Ponta a declarat că a discutat cu grupul parlamentar al Partidului Poporului când era vorba de Legea retrocedărilor "şi nu au vrut să se alieze cu PDL. Ideea e că sunt mulţi dintre parlamentarii PPDD cu care am putut să discut în probleme importante, spre deosebire de cei de la PDL, cum e domnul Blaga care nu ştie cum să articuleze o opinie".

În 2016, înainte de Congresul PSD, partidul va alege un nou lider, "dacă eu voi fi prea erodat", a mai spus Ponta, la România TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ