Victor Ponta vine miercuri în Prahova la o nouă investiţie Coca-Cola în România

| 29 oct, 2013

Premierul Victor Ponta este aşteptat miercuri dimineaţă la Ploieşti, unde va participa la lansarea unei noi linii aseptice de îmbuteliere din fabrica Coca-Cola din oraş.

La evenimentul de inaugurare a unei noi linii aseptice de îmbuteliere a fabricii Coca-Cola, unde va participa primul ministru Victor Ponta este aşteptat Muhtar Kent, şeful Coca-Cola Company, cel mai mare producător de sucuri din lume, dar şi Dimitris Lois, CEO al The Coca-Cola Company HBC.

Muhtar Kent, care a fost director pe Europa Centrala si de Est în cadrul Coca-Cola la începutul anilor '90, vine pentru prima dată în România de când este CEO şi preşedinte al gigantului american, în aprilie 2009. Executivul în vârstă de 61 de ani a venit însă în România la mijlocul anilor 90, pe vremea când coordona activităţile din regiune ale Coca-cola, scrie zf.ro. La Ploieşti există, din 1995, una dintre cele trei fabrici de îmbuteliere (cea mai mare din ţară) a Grupului Coca-Cola Hellenic, franciza grecească Coca-Cola. La Ploieşti sunt produse şi distribute majoritatea băuturilor răcoritoare marca Coca-Cola în România. Lansarea noii linii de îmbuteliere reprezintă o investiţie majoră a Sistemului Coca-Cola din România.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ