VIDEO. A scăpat DEFINITIV de acnee după ce şi-a aplicat ASTA pe faţă

| 07 iun, 2014

Acneea este o problema cu care se confrunta foarte multe persoane.

Afectiunea poate deveni foarte suparatoare mai ales pentru femei, in special atunci cand cosurile isi fac aparitia cu putin timp inaintea unui eveniment important, scrie wowbiz.ro.

Exista insa o modalitate prin care puteti scapa de ele in doar o zi: se pare ca usturoiul face adevarate minuni. Acesta contine saruri minerale, complexul de vitamine A, B, PP, C si doua substante specifice, cu efecte antibiotice. Are efecte terapeutice, dar si cosmetice, datorita proprietatilor antibacteriene si antiseptice.

Usturoiul elimina foarte rapid infectiile pielii. Poate fi folosit pentru tratarea acneei suparatoare si a iritatiilor. Se prepara o pasta dintr-un catel de usturoi, care se aplica pe zona afectata. Pasta trebuie lasata cateva minute sa actioneze, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.

Exista, insa, si persoane care spun ca acelasi efect il are si sucul din catelul de usturoi. Experimente filmate arata ca o acnee usoara poate fi tratata chiar si intr-o zingura zi astfel.

Tag-uri: acnee, usturoi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ