Cu ce să NU te dai pe faţă dacă ai coşuri. Tot ce făceai pănă acum era GREŞIT

| 16 mai, 2014

Daca pana acum am tot scris despre cum poti trata cosurile si acneea, acum afla de ce produse trebuie sa te feresti daca vrei sa scapi de cosuri si sa nu provoci mai multe probleme pielii.

Pasta de dinti

Cu siguranta ai auzit si tu ca daca pui pasta de dinti pe un cos, acesta se va usca peste noapte. Ei bine, este vorba de un mit, iar medicii asigura pacientii ca aceasta varianta nu functioneaza.

Spirt sau alt alcool

Spirtul este dezinfectant, insa nu curata un cos. In plus, usuca pielea si s-ar putea s-o irite mai tare decat prezenta cosului si mai tarziu sa ai probleme mai mari, ca un ten care se descuameaza.

Bicarbonat de sodiu si apa

Nici daca faci o pasta din bicarbonat de sodiu si apa si o pui peste cosuri nu vei scapa de ele. Singurul efect al amestecului este sa iti usuce pielea. O poti exfolia, insa nici asta nu te va scapa de cosuri.

Pe de alta parte, exista multe femei care cred ca daca se dau cu crema hidratanta vor scapa de cosuri sau acnee. Ei bine, si aceasta idee este gresita. Cu cat pielea este mai uscata atunci cand ai cosuri, cu atat mai mult vor aparea si mai multe cosuri. Trebuie sa folosesti o crema fara uleiuri, noncomedogenica si care nu contine acid glicolic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ