Cum să spargi CORECT un coș ca să se vindece repede și frumos. Află de la doctorul OZ

| 16 mai, 2014

Doctor Mehmet Oz te învaţă cum să spargi corect un coş pentru ca infecţia să nu se întindă şi să rămâi cu cicatrici urâte.

 

 

Coşurile apar deoarece corpul tău încearcă să împingă în afara lui o infecţie.

Să storci un coş face, de obicei, mai mult rău decât bine, deoarece striveşti ţesutul sănătos din jur şi agravezi inflamaţia.

Chiar dacă reuşeşti să îndepărtezi puroiul format din bacterii, mizerie, sebum şi anticorpi, pielea din jur rămâne strivită, vasele de sânge capilare sunt sparte şi rana se poate cicatriza urât, iar tu rămâi cu semne pe faţă, gât, umeri, etc.

Doctor Oz spune că dacă vrei neapărat să scoţi infecţia din piele trebuie să te abţii de la a stoarce coşul. Curăţă şi dezinfectează un ac cu alcool sau flacără (ai grijă să nu te arzi, foloseşte o brichetă dacă vrei să dezinfectezi bine acul).

Înţeapă uşor vârful alb al coşului cu acul dezinfectat şi trage încet acul în sus, pentru ca puroiul să iasă afară.

Apasă încet pe marginile coşului, pentru a scoate infecţia şi mizeria, fără a răni ţesuturile din jur.

Aplică un disc demachiant uscat îmbibat în spirt sau soluţie dezinfectantă cu antibiotice specială pentru coşuri şi ţine apăsat 2 minute, sau până ce rana se opreşte din curs (sânge, lichid incolor, etc).

Doctor Oz insistă că astfel spargi corect un coş fără să distrugi ţesutul din jur, scrie unica.ro.

 

 

 

Tag-uri: cosuri, doctorul oz
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 2014
monica
Ma confrunt cu acnee de cind ma stiu. Ca sa aveti idee de 15 ani. Am fost la zeci de dermatologi, pur si simplu fac alergie cind aud ca cineva zice sa ma duc la cutare dermatologist cu problema care o am. Toti la care am fost mi-au dat cite o alifie, eventual antibiotice si s-au scapat de mine. Am folosit aceste alifii, am luat antibiotice de mi-a venit acru. A trebuit sa ma documentez singura despre tratarea si cauzele acneei.
Asa ca am inceput sa fac un tratament cu produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation. In fiecare zi am folosit o spuma naturala de spalat pe fata, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee. Eu le-am folosit dimineata si seara si doar cu aceste produse am reusit sa ma vindec acnee. Sa nu fi gasit eu oare acel medic dermatologist care intr- adevar sa te indrume macar spre o ameliorare a acneei cu tratamente, analize de laborator, etc?
Deci va recomand aceste produse naturale, pe mine m-au vindecat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ