Ce se întâmplă dacă te dai pe faţă cu miere de albine. Rezultatul este unul neaşteptat

| 16 mai, 2014

Mierea a fost folosită pe scară largă atât ca aliment, cât și ca produs de frumusețe. Acest ingredient-minune are numeroase beneficii asupra pielii. Iată care sunt acestea!

Păstrează pielea fină

Mierea hidratează tenul, chiar de la prima întrebuințare. Pentu o piele fină și moale, aplică pe față miere. Las-o să acționeze aproximativ 3 minute. Spală tenul cu apă caldă și tamponează cu un prosop curat.

Dă luminozitate tenului

Mierea oferă tenului strălucire. Pentru a avea un ten luminos amestecă trei linguri de apă de trandafiri cu ¼ cană de miere. Aplică amestecul pe față și lasă-l să acționeze aproximativ 15 minute. Clătește tenul cu apă rece și tamponează cu un prosop curat.

Atenuează ridurile

Pentu a reduce ridurile și liniile fine, folosește miere și lapte. Pune într-un vas 2 linguri de lapte și o linguriță de miere. Amestecă ingredientele și aplică pasta pe ten. Las-o să acționeze 10 minute, după care clătește cu apă călduță.

Te scapă de coșuri

Acneea și coșurile sunt cei mai înverșunați dușmani ai tenului! Mierea poate fi folosită pe zonele cu probleme, fiind cunoscut faptul că este un ingredient antibacterian excelent. Aceasta reglează producția în exces de sebum, prevenind astfel apariția coșurilor. Amestecă o lingură de miere cu două linguri de făină gram, împreună cu câteva picături de apă de trandafiri și aplică pe piele. Lasă masca pe ten 10 minute, după care clătește-ți tenul cu apă caldă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ