TREBUIE SĂ VEZI! S-au născut primii TRIPLEȚI PANDA! VIDEO

| 12 aug, 2014

China a anunțat astăzi o naștere extrem de rară: o femelă panda a născut tripleți, într-un program de succes de inseminare artificială.

Cei trei pui s-au născut pe 29 iulie, în sudul orașului Guangzhou, dar s-a întârziat anunțarea acesteia, până când a existat certitudinea că vor supraviețui. Mama și puii sunt sănătoși, a anunțat agenția.

Puii cântăresc între 230 grame și 333 grame.

China a alocat numeroase resurse financiare pentru creșterea numărului mascotei sale neoficiale și anunță în mod regulat nașterea de urși panda în grădini zoologice și în parcul național din Wolong, unde se află cei mai mulți urși panda sălbatici. Trăiesc aproximativ 1600 de urși panda uriași în sălbăticie, confruntându-se cu pericolul de a dispărea, din cauza pierderii habitatului natural și ratei foarte scăzute de naștere. Mai mult de 300 de exemplare trăiesc în captivitate, cei mai mulți în China, în programe de acest gen.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ