Vizionarul care şi-a propus să ajungă nemuritor. Planul inginerului de la Google de a înşela moartea

| 21 oct, 2013

Vizionarul şi inventatorul american Ray Kurzweil, în prezent angajat de Google ca director al activităţilor legate de inginerie, îşi dedică întreaga viaţă încercării de a ajunge nemuritor.

În varsta de 65 de ani, Kurzweil născut din părinţi evrei în New York, este considerat unul dintre cei mai importanţi experti în domeniul inteligenţei artificiale, informează Fox News.

Autor al legii întoarcerilor accelerate privind singularitatea tehnologică, Kurzweil este decis să-şi prelungească viaţa până într-atât încât să ajungă nemuritor.

Într-un interviu acordat recent, acesta a dezvăluit cum "a construit un pod" către imortalitate, asigurându-se că organismul său va rezista cât mai mult posibil până în clipa în care tehnologia va fi atât de avansată încât oamenii îşi vor prelungi considerabil durata de viaţă sau de ce nu atinge nemurirea.

"În ultimele două cărţi pe care le-am co-scris, se vorbeşte despre poduri interconectate" explică el, adăugând că "nu pot spune că am reuşit, că voi trăi pentru totdeauana. În realitate, vorbim despre a ajunge pe un drum care să ne ducă la următorul punct."

"Oamenii ma întreabă câteodată "Câte vitamine/suplimente iei? Chiar crezi că vei trai 100 de ani?" a adăugat el. În acelaşi interviu, Kurzwei a dezvăluit că ia 150 de suplimente pe zi. Acestea îl ajută să-şi păstreze organismul sănătos suficient de mult încât să-şi atingă scopul - să trăiască "revoluţia nanotehnică". Când vom atinge acest moment, ştiinţa va fi capabilă să creeze nanoboţi care ne vor fi implantaţi în organism şi ne vor întări considerabil sistemul imunitar. "Aceştia vor putea fi programaţi să lupte împotriva agenţilor patogeni" susţine Ray Kurzweil.

Când se va întâmpla asta? Kurzweil a prezis că până în 2020 vom putea manca junk food cât de mult vrem pentru că organismul va fi curăţat şi protejat prin injecţiile cu nanoboţi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 2013
cir
Utopia importalitatii
Este impotriva legilor firii ca un om sa fie nemuritor, este stopata evolutia si adaptarea la mediu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ