Voiculescu a făcut mărturisiri despre relaţiile sale cu ICE Dunărea

| 26 noi, 2013

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, susţine că nu are nimic de ascuns în ceea ce priveşte relaţiile sale cu întreprinderea de comerţ exterior “Dunărea”, adăugând că, din punctul său de vedere, poate fi desecretizată toată arhiva în acest caz.

Voiculescu a scris, astăzi, pe blogul său, despre o declaraţie publică a lui Traian Băsescu - în care şeful statului a afirmat că preşedintele fondator al PC “pune presiune” - şi redă un citat: “intuiesc o presiune uriaşă a lui Voiculescu. Este o reacţie de tip mafiot. Ai vrut să te atingi de noi, ia să-ţi dăm noi ţie comisii parlamentare. Este un act de retorsiune pentru Dunărea”.

“Confirm, încă o dată, că nu am nimic de ascuns în relaţiile mele cu întreprinderea de comerţ exterior “Dunărea”. Din punctul meu de vedere, poate fi desecretizată toată arhiva “Dunărea”“, afirmă Dan Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC menţionează că Theodor Stolojan, care “ştie foarte bine activitatea de aport valutar”, spunea public că “operaţiunile ICE Dunărea erau de trei feluri: normale, speciale şi secrete. Cele normale vizau prestările de servicii către diferiţi parteneri de afaceri, cele speciale se desfăşurau prin intermediul direcţiilor specializate din fiecare minister, de exemplu Romtehnica, (societate care exporta armament) şi cele secrete”.

“Eu am derulat cu Dunărea operaţiuni normale, de import-export, aşa cum am făcut-o cu încă 5-6 întreprinderi de comerţ exterior care funcţionau legal în România anilor “80. Băsescu, opreşte-te din minciuni!”, a mai scris Voiculescu pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2013
PETRUS
Voiculescu este un politician competent
Voiculescu este printre singurii politicieni cinstiti si competenti din Romania.
27 noi, 2013
NICU
Te-ai intrebat vreodata de unde are Felix gramada de bani din conturi?Atunci cind vei afla poti sa spui ca e cel mai .........politician Pina atuNci tac si eu si D-TA MULTUMESC
27 noi, 2013
kostas
eu Nicule te-as intreba de unde are basescu bani , din cate stiu din banii acestei societati sa platit la datoria romaniei
26 noi, 2013
Alex
.
Cu toate ca voiculescu nu trebuie sa le dea lor explicatii, este bine ca o face ca sa inteleaga si tot melteanu care scuipa seminte pe strada ca acesta este nevinovat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ