Voiculescu, mesaj din închisoare pentru Băsescu: Eşti un laş autentic, mai rău decât un şobolan!

| 07 feb, 17:33

Dan Voiculescu îl atacă dur pe fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o postare pe blogul său. Voiculescu scrie că Băsescu "stă ascuns precum şobolanul... în zilele şi orele în care se demonstrează cum "protejata sa, în cârdăşie cu el, au făcut atâtea nenorociri în această ţară".

"După ce a dovedit acestui popor lipsă de patriotism, lipsă de caracter, lipsă de profesionalism, lipsă de moralitate și a reușit să impună o dictatură care a divizat clase sociale și a ridicat ura la nivel de politică de stat, lui Băsescu Traian i-a mai rămas de făcut un singur lucru: să-și demonstreze lașitatea și caracterul slugarnic.

Lăsând la o parte așa-zisul „om politic”, nu pot să nu remarc lașitatea bărbatului Băsescu Traian.

Acum stă ascuns precum șobolanul … în zilele și orele în care se demonstrează cum „protejata” sa, în cârdășie cu el, au făcut atâtea nenorociri în această țară.

Curajul este un atribut al oamenilor puternici, iar onoarea și demnitatea sunt valori de neprețuit ale ființei umane!", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 feb, 10:27
George
Varanule ai dreptate, dar tot lichea ramai pentru furaciunile facute.
Prin antenele tale ai prostit si mai mult prostii de care Romania e plina.
Ii vezi pe altii lasi, dar nu-ti vezi barna din ochi ! Puscareala iti sta bine si in ea vor veni multe lichele de talia ta, furaciosi de tara: Iliescu, Basescu, Roman, Udrea, Ponta, Dragnea si alte mii de jigodii care au devalizat Romania. Sa dea inapoi ce-au furat la poporul amarat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ