Vosganian: S-a decis demararea procedurilor de privatizare a IAR Ghimbav, Avioane Craiova şi Romaero

| 05 iun, 2013

Ministerul Economiei a luat decizia de a porni procedurile de privatizare la IAR Ghimbav, Avioane Craiova şi Romaero, iar procedural are nevoie de implicarea altor instituţii, a declarat miercuri ministrul Varujan Vosganian.

"La nivelul Ministerului Economiei am luat decizia de a porni procedurile de privatizare la IAR Ghimbav, întreprinderea de avioane din Craiova şi Romero. Decizia este luată la nivelul ministerului. Este vorba de unităţi care sunt implicate direct în capacitatea de apărare a României. Tot ce pot să fac eu acum este să evaluez oportunitatea şi piaţa pe aceste domenii. Procedural este nevoie de implicarea altor instituţii, fiind vorba de capacitatea de apărare. Dar la nivelul ministerului noi pornim activitatea de consultanţă şi de expertiză pentru privatizarea acestor trei", a spus Vosganian.

Ministrul Economiei a arătat că toate companiile sunt valoroase şi cu expertiză extraordinară în domeniu, dar că Avioane Craiova se află într-o situaţie critică, Romaero are datorii, iar IAR Ghimbav se confruntă cu o reducere dramatică a producţiei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ