Vrei să cumperi un premergător? Avantajele și dezavantajele pe care trebuie să le știi

| 31 mar, 08:34

Doua tabere, acelasi produs: premergator. Parintii se impart, de regula, in pro-premergator si anti-premergator atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui astfel de produs.

Unii sustin ca dauneaza dezvoltarii sanatoase a celui mic, altii ca nu. De regula, decizia fiecaruia tine de el, dar pentru a putea sa aiba una, e necesar sa stie atatavantajele, cat si dezavantajele achizitionarii unui premergator, cum il ajuta pe bebelus si cum ii poate pune in pericol dezvoltarea sanatoasa.
Premergatorul ii ajutape cei mici sa mearga. Este recomandata celor care pot sa stea in fundulet fara sa fie ajutati. Iar aici intervine intrebarea fireasca a parintilor: este sau nu periculos pentru ei?

Un premergator se dovedeste a fi de mare ajutor datorita urmatoarelor motive: cel mic are mai multa libertate, poate descoperi fiecare loc din casa, iar parintii au mai mult timp liber. Desigur, cei din urma trebuie sa se asigure ca nu ii expun la pericole pe cei mici si sa ii urmareasca atent atunci cand zburda in premergator.

Specialistii sustin faptul ca folosirea unui premergator are urmatoarele dezavantaje: favorizeaza mersul pe varfuri, cel mic este expus la accidentari, iar multi dintre cei mici invata sa mearga singuri mai tarziu din cauza unui premergator. Spre exemplu, daca cel mic nu ajunge cu picioarele la pamant, poate aparea displazia luxanta de sold. Totusi, acest lucru se intampla pentru ca parintii nu stiu sa aleaga un premergator potrivit pentru cei mici.
Ajungem acum la al doilea subiect al discutiei despre premergator: la ce trebuie sa fie atenti parintii atunci cand au decis sa cumpere un premergator:

  • Trebuie sa fie stabil la balans, astfel ca incercati sa rasturnati premergatorul pe o parte, pentru a verifica acest aspect.
  • Sistemul de siguranta si modul de inchidere al centurilor trebuie sa fie si el verificat.
  • Un premergator trebuie sa ofere posibilitatea reglarii scaunului pe verticala, in functie de varsta si de inaltimea celui mic.
  • Husa premergatorului trebuie sa fie dintr-un material care sa nu permita pielii copilului sa transpire. Pentru a usura viata mamicii, ea ar mai trebui sa fie detasabila si lavabila la temperaturi cat maiscazute, de 30 – 40 de grade Celsius.
  • Daca urmeaza sa folositi premergatorul intr-un spatiu cu diferente de nivel, alegeti un premergator cu dispozitiv de blocare automata a rotilor in dreptul treptelor (asa zisul <>). Salveaza vieti.
  • Premergatorul ales trebuie sa aiba marginea inferioara din cauciuc, utila pentru atenuarea socurilor.
  • Parintii trebuie sa verifice ca greutatea maxima suportata de premergator sa nu fie mai mica si apropiata de greutateacelui mic.

O tabara, acelasi produs: premergator. Daca doriti sa achizitionati un premergator de calitate, nu ezistati in a alegemodelele de la Noriel. Stabile, acestea ii vor oferi posibilitatea de explorare prin casa a lui bebe, iar dumneavoastra veti face un efort minim financiar pentru liberitatea celui mic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 13:50
Dorina
Job online
Urgent! Bani acum! Real! Trebuie doar sa faci pasul de a te convinge ca aceasta oferta este serioasa si reala! Si te vei convinge extrem de repede! E bine sa profiti neaparat de aceasta sansa! Metoda de lucru este foarte simpla si accesibila pentru toti! Cere detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ