Vreme anormal de caldă în Ajun de Bobotează: Temperaturile vor fi primăvăratice

| 01 ian, 2014

Tendinţa de încălzire a vremii înregistrată în ultima săptămână din 2013 va continua şi în acest început de ianuarie, meteorologii anunţând o vreme neobişnuit de caldă.

Silviu Grigore, expert meteorolog România TV, a explicat faptul că dacă în prima decadă a lunii ianuarie temperaturile maxime sunt de -3 grade în estul Transilvaniei şi 4-5 grade pe litoral, mercurul din termometre va urca semnificativ în următoarele zile.

În zilele următoare, ca urmare a intensificării transportului de aer mediteranean, cald, dinspre latitudini sudice, temperaturile vor continua să crească uşor de la o zi la alta.

"Joi anticipăm temperaturi între -2 grade în zonele cu ceaţă mai persistentă până înspre 10, 12 grade în dealurile Banatului. Sâmbătă se aşteaptă aceleaşi valori, dar duminică, mai ales în Ajun de Bobotează va fi o vremea deosebit de caldă, tot în regiunile vestice. În Banat, în Ajun de Bobotează temperaturile vor urca până la maxime de 13, 14 grade", a declarat meteorologul Silviu Grigore.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ