VREMEA de 1 mai. Prognoza meteo pentru întreaga lună mai

| 28 apr, 2014

VREMEA de 1 mai va fi, cel mai probail, frumoasă. În Dobrogea şi pe litoral, în perioada 30 aprilie - 4 mai, maximele termice vor fi uşor mai ridicate decât temperaturile normale ale perioadei. În ceea ce priveşte întreaga lună mai, aceasta va fi una ploioasă în mare parte a ţării.

VREMEA de 1 mai. Temperaturile medii lunare se vor situa în general în limite apropiate de normale pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor, potrivit prognozei ANM. Media multianuală lunară pentru luna mai este de 14,4 grade Celsius.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor prezenta în general valori apropiate de mediile climatologice, iar în vestul, centrul şi estul tarii acestea pot înregistra o tendinţă spre excedent.

În general, în luna mai se pot înregistra precipitaţii de 70 de litri pe metru pătrat, iar în anul acesta s-ar putea ca în unele zone să se acumuleze cantităţi de apă mai importante, cuprinse între 80 şi 100 de l/mp.

VREMEA în luna iunie

Temperatura aerului va avea în general valori medii apropiate de normalul climatologic în cea mai mare parte a ţării, posibil peste norme local în vest şi sud-est. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile lunare în zonele centrale şi nordice, iar în restul teritoriului acestea vor avea în general o tendinţă de deficit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ