Windows 9, prima interacţiune cu utilizatorii. Ce modificări va aduce

| 23 mai, 2014

Microsoft ar putea oferi publicului prima "intalnire" cu noul sistem de operare Windows 9 in al doilea sau al treilea trimestru din 2015, potrivit unui document aparut in presa.

Redactorii blogului Myce au obtinut aceasta informatie de la o sursa din China, informeaza Business Insider.

Documentul arata ca utilizatorii vor avea parte de un "release preview", adica de o versiune beta, nefinalizata, cu care se pot juca inainte de lansarea oficiala, in trimestrul al doilea sau al treilea din 2015.

Aceasta informatie confirma zvonurile anterioare, aparute in ianuarie, cand bloggerul Paul Thurrott a scris ca Microsoft pregateste o lansare legata de Windows in 2015.

Documentul mai mentioneaza si un produs nou, care este in stadiul alfa, supranumit Windows 365. El va permite utilizatorilor sa foloseasca gratis versiunea de baza, dar sa plateasca pentru anumite functii mai avansate.

In plus, Windows 9 ar urma sa rezolve problemele pe care le intampina versiunea actuala, Windows 8.

Printre schimbari s-ar numara revenirea meniului "Start" si imbunatatirea magazinului de aplicatii. "Windows are nevoie de freamat, aplicatii in stilul celor folosite la telefoanele mobile si inovatii pentru ca sa devina un sistem de operare de succes, atat pe dispozitive mobile, cat si pe PC-uri. Daca versiunea a noua va aduce imbunatatiri semnificative, (...) atunci va fi un produs foarte important pentru companie", a relatat anterior The Verge.

Tag-uri: Microsoft, Windows 9
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ