Zgonea: O sesiune extraordinară e justificată dacă va fi reîntors Codul Fiscal

| 15 iul, 22:43

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că, în cazul în care Codul fiscal va fi reîntors de către şeful statului la Parlament, se justifică o sesiune extraordinară pe acest subiect, potrivit Agerpres.

 

"Din punctul meu de vedere, da, se justifică (o sesiune extraordinară - n.r.), pentru că acest Cod fiscal este bun nu pentru un partid politic, este bun pentru România, într-o economie importantă a regiunii şi este un mesaj că suntem un lider regional, că putem să atragem noi investiţii şi să relocăm foarte multe dintre companiile care pleacă din Europa de Vest, nu către Asia Mică sau către China şi India, ci către sud-estul Europei", a spus Zgonea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a precizat că în acest mod vor avea un motiv să vină înapoi, pentru a lucra în astfel de companii, românii care au plecat în străinătate în căutarea unui loc de muncă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ