Zgonea recomandă grupurilor parlamentare să îşi pregătească vizite la Roşia Montană

|

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, le-a recomandat grupurilor parlamentare să îşi pregătească vizite în zona Roşia Montană pentru a se informa şi a asculta părţile implicate.

"Eu am sfătuit toate grupurile politice să îşi pregătească vizite în acea zonă. Să asculte ambele părţi: protestatarii din stradă şi profesorii universitari, dar şi oamenii de acolo. Să citească foarte bine proiectul de lege", a afirmat luni Zgonea, după o întâlnire cu premierul Victor Ponta.

Zgonea a precizat că în grupul parlamentar PSD s-a discutat despre vizita la Roşia Montană. "Am discutat şi în grupul parlamentar. Vom face o deplasare în acea zonă, vom asculta ambele părţi, vom vedea câte mii de locuri de muncă se fac, care este investiţia, dacă statul român poate să o facă. Dacă nu putem să despăgubim acea companie trebuie să găsim o soluţie. Nu trebuie să ne supărăm că Parlamentul va avea o dezbatere în cele două Camere. Asta cerem de ani de zile, să nu mai ia Guvernul decizii în locul Parlamentului. Acum când are această şansă, proiectul va merge pe procedura normală. După ce vine de la Senat vom vedea care sunt argumentele pro şi contra", a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta a anunţat astăzi că proiectul referitor la Roşia Montană va fi pus pe ordinea de zi a Senatului şi respins, acelaşi parcurs urmând să fie şi la Camera Deputaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ