Zodiile care nu vor relaţii serioase. Zboară din floare în floare

| 14 sep, 10:10

Zodia poate spune foarte multe despre personalitatea unei persoane. Dacă înțelegi aceste trăsături ale zodiei, vei putea înțelege și comportamentul său.

Deși relațiile de scurtă durată nu sunt percepute în sens pozitiv, pentru unele zodii sunt exact ce au nevoie. Aceste legături le oferă distracție și independență și pot să pună capăt relației oricând doresc.

Berbec

Pentru un Berbec, o relație de lungă durată poate părea exact ce are nevoie. Totuși, până să ajungă să aibă o astfel de legătură serioasă, nu îl deranjează să... exploreze. Berbecul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că poate începe și pune capăt unei relații extrem de rapid. Acest nativ își dă seama imediat dacă persoana respectivă merită timpul și efortul lui și vrea să aibă mereu parte de distracție, iar acest lucru înseamnă că nu va refuza niciodată „oferta”.

Gemeni

Pentru Gemeni, imposiblitatea de a se hotărî în legătură cu relația de cuplu le poate aduce multe experiențe... interesante. Deși această zodie nu știe exact ce vrea, se mulțumește cu tot ce i se oferă. Așadar, faptul că este o zodie indecisă nu este neapărat un lucru negativ. Curiozitatea îi va aduce multe aventuri pasionale și pline de distracție, scrie divahair.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ