ALEGERI EUROPARLAMENTARE: Ovidiu Silaghi speră ca împreună cu Tăriceanu să refacă USL

| 25 mai, 2014

Fostul preşedinte al PNL Satu Mare Ovidiu Silaghi, candidat din partea Alianţei PSD-UNPR-PC pentru postul de deputat în Colegiul 2 Satu Mare, speră ca, după analizarea rezultatelor alegerilor europarlamentare, împreună cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, să poată reface Uniunea Social Liberală.

"Mulţumesc colegilor de la PSD care au înţeles momentul şi semnalul politic care veţi vedea că mâine se va da în toată ţara. Noi îl aşteptăm cu interes, eu trag speranţa că împreună cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, să reuşim să aducem PNL acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Social Liberală. Nu trebuie să uit marele ajutor şi mâna prietenească întinsă începând de la premierul Victor Ponta la toată echipa PSD', a declarat Silaghi.

Ovidiu Silaghi s-a înscris în PSD cu o zi înainte de termenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru Colegiul 2 Satu Mare, după 25 de ani în care a fost membru PNL, el ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii publice precum cea de ministru, deputat sau europarlamentar. Silaghi candidat din partea Alianţei PSD-UNPR-PC a fost susţinut şi de PNL Satu Mare, organizaţia motivând că aceasta este singura formulă sub care poate candida din partea USL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ