Ponta: De mâine suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL

| 25 mai, 2014

Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, a anunţat duminică, în numele alianţei PSD-UNPR-PC, că este dispus să se aşeze la masă cu liderii liberali care doresc refacerea Uniunii Social Liberale.

Potrivit prim-ministrului, rezultatele bune la europarlamentare arată că proiectele şi valorile USL au fost păstrate.

'Oamenii au văzut că nu ne-am răzgândit. Vreau să mă angajez în faţa celor care ne-au votat că tot ce am promis vom duce mai departe la îndeplinire. (...) Cei care au jucat la poker soarta USL şi a propriului partid şi care au pierdut. De mâine, şi vorbesc în numele USL, avându-i alături pe preşedinţii UNPR şi PC, suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL, pentru a reporni de unde am lăsat proiectul. (...) Este o mână întinsă, pe care pe care cred că mulţi o aşteaptă, fără dorinţa de a profita de acest moment pur şi simplu, pentru că mesajul dat de electorat (...) este un semnal foarte clar', a spus preşedintele PSD.

El a făcut totodată un apel către celelalte partide politice, reprezentate în Parlament, PDL şi PP-DD, să se aşeze la masa discuţiilor în interesul comun al ţării. 'Nu vorbesc despre intrare la guvernare, (...) vorbesc însă despre faptul că putem discuta despre câteva teme majore ale României în perioada următoare', a arătat liderul social-democraţilor, referindu-se la nominalizarea viitorului comisar european, care nu poate fi făcută de 'Băsescu care a luat 6 %', dar şi la poziţia României faţă de R. Moldova şi Ucraina.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ