Alina Gorghiu: Nu voi solicita pază de la SPP

| 28 oct, 18:39

Alina Gorghiu, copreședinte al Partidului Național Liberal, spune că nu va solicita pază de la SPP, în condițiile în care o ordonanță de urgență publicată săptămâna trecută în Monitorul Oficial prevede că președinții de partide parlamentare au dreptul la escortă din partea Serviciului de Protecție și Pază.

„Nu voi solicita pază de la SPP, deși ordonanța de urgență a guvernului deschide această posibilitate pentru liderii de partide. Nu am beneficiat niciodată de pază și protecție și cred că ea trebuie rezervată doar demnitarilor de rang înalt. Cu decență și fără abuzuri”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citeşte şi:  Alina Gorghiu calcă pe urmele lui Gabriel Oprea? Decizie CONTROVERSATĂ luată de protejata lui Iohannis

Ordonanța de urgență a fost avizată în CSAT și semnată de președintele Klaus Iohannis. Solicitat să comenteze această ordonanță, șeful statului a spus, într-o conferință de presă, că ordonanța i s-a părut „o idee bună” și că inițiatorul acesteia a fost SPP.

Tag-uri: Alina Gorghiu, SPP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ