Antonescu, pe Facebook: Voi demisiona din fruntea PNL! Voi anunța demisia în ședința BPN

| 26 mai, 2014

Crin Antonescu a scris astăzi pe o pagină de socializare că își ține promisiunea și va demisiona din funcția de președinte a PNL, anunțul urmând să fie făcut în ședința Biroului Politic Național. Liberalul a declarat înainte de alegeri că, dacă PNL obține sub 20% la europarlamentare, își va depune demisia de la șefia PNL.

 

"Este evident că la un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulțumit! Este un rezultat sub așteptările noastre și așa cum am anunțat neatingerea obiectivului stabilit e un eșec pe care ca președinte mi-l asum! Am anunțat în această dimineață, într-o conferință de presă, că îmi voi ține cuvântul și voi demisiona din fruntea Partidului Național Liberal! Voi anunța acest lucru în ședința Biroului Politic Național voi anunța acest lucru colegilor mei și vom lua deciziile care se impun acolo!", a scris Crin Antonescu pe Facebook.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ