Băsescu, apel către Iohannis: Validarea lui Teodoroivici vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele lui Felix

| 29 mar, 16:49

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi solicită lui Klaus Iohannis să nu-l valideze pe Eugen Teodorovici pentru portofoliul de la Finanţe, după ce acesta a votat împotriva reţinerii lui Dan Şova în Parlament.

"Domnule preşedinte Iohannis,

Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor.

Citeşte şi: Se cere demisia lui Teodorovici. Ce a făcut este absolut REVOLTĂTOR

Dar astăzi cînd ştiţi acest lucru din imaginile de la Gîndul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix.
Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte", scrie Traian Băsescu.

Citeşte şi: Iohannis sesizează CCR cu privire la reținerile și arestările parlamentarilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 01:52
Alexandru Valeriu Pantelimon
Iar se baga ticalosul ca musca-n lapte ; sfaturile si masurile intreprinse de el sunt profund antiromanesti . Fara indoiala ca nu-i convine ca in mandatul USL 1 ,2, s-au consumat cele mai multe fonduri europene . El nu era interesat ca nu putea fura usor -ca din buzunarele noastre, din fondurile U.E.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ