Băsescu participă, joi şi vineri, la Summit-ul PPE şi la Consiliul European la Bruxelles

| 18 dec, 2013

Preşedintele Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European şi la Reuniunea Consiliului European de iarnă.

Potrivit programului publicat de Preşedinţie, Traian Băsescu va participa, joi, de la ora 11.55, la Summitul Partidului Popular European.

De asemenea, de la ora 16.00 (ora României), preşedintele are programată participarea la Reuniunea Consiliului European cu preşedintele PE.

De la ora 17.00 preşedintele Băsescu participă la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar de la ora 19.45, la Dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern.

Preşedintele Băsescu participă, vineri, de la ora 10.30, la ora României, la Cea de-a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European. După terminarea lucrărilor Consiliului, aproximativ la ora 13.30 preşedintele va susţine o declaraţie de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ