Blaga: PDL va lua măsuri referitoare la cei care critică partidul

| 27 mai, 2013

Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal va lua în discuţie, în şedinţa de săptămâna viitoare, luarea unor măsuri referitoare la unii democrat liberali care au formulat critici la adresa conducerii partidului, printre care Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Teodor Baconschi, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

'' Noi am spus de fiecare dată şi o spun şi astăzi în faţa dumneavoastră: toate la timpul lor. Timpul se apropie, pentru că dacă nu se simt aşa de bine în partid şi unii îşi doresc, din nou, demnităţi naţionale şi internaţionale, îi presează timpul, să ia decizia pe care şi-o doresc cât mai repede, în folosul lor şi al partidului. Aţi văzut, cei care ţin la partid au fost ieri, o parte dintre ei, la sediul partidului. Nu văd nicio problemă prin faptul că, unul sau altul, sigur, sunt majori, îşi pot căuta un alt drum în viaţă, dar asta nu va afecta cu nimic mersul PDL'' , a declarat Vasile Blaga.

Blaga a precizat că nu este prima dată când vine cu acest punct de vedere. 

'' Nu o fac pentru prima dată, o fac de vreo lună şi jumătate. Am spus: toate la timpul lor. Concret, unele măsuri le vom lua chiar la Biroul Permanent Naţional de săptămâna viitoare. Primele măsuri le vom lua, luni, săptămâna viitoare. Concret, o să vedeţi exact săptămâna viitoare, aveţi răbdare. Eu nu aş vrea să corelaţi acţiunile noastre cu ale unui alt partid care îşi anumite măsuri astăzi. Ce face partidul nostru veţi vedea lunea viitoare'' , a adăugat liderul democrat-liberalilor. 

Despre varianta excluderii celor trei din partid, în contextul în care anterior liderul PDL a declarat că cei care vor ataca partidul vor pleca din PDL, Blaga a spus: '' Într-un fel sau altul până la urmă se va întâmpla acest lucru'' . Preşedintele PDL a mai spus că nu are de ce să-i invite pe cei trei la o discuţie în cadrul BPN al PDL de săptămâna viitoare. '' Nu am de ce. Toţi cei 300 de mii de membri de partid avem acelaşi statut, aceleaşi drepturi, aceleaşi obligaţii. Nu văd de ce cineva trebuie tratat într-un mod special faţă de altcineva''.

În cadrul şedinţei CDN a fost aprobat şi Regulamentul de organizare şi funcţionare al organizaţiilor judeţene, demers premergător declanşării alegerilor interne la nivel de filiale. Vasile Blaga a mai spus că sunt foarte multe candidaturi depuse pentru alegerile europarlamentare, printre acestea aflându-se şi cele ale unora dintre actualii europarlamentari PDL.

''Sunt, deja, foarte multe candidaturi depuse, din toate regiunile, iar grija noastră este să reuşim să definitivăm la momentul potrivit o listă de candidaţi care să reuşească să mobilizeze întregul activ de partid. Asta pentru că alegerile europarlamentare au un regim special, sunt destul de puţin interesante pentru electorat, sunt alegeri în care vor conta foarte mult structurile de partid. Şi-au depus candidaturile şi actuali europarlamentari. Nu toţi, dar mulţi şi-au depus'', a declarat Blaga. 

Întrebat dacă Monica Macovei şi-a depus candidatura pentru un nou mandat ca europarlamentar, Vasile Blaga a spus: '' Încă nu ştiu să-şi fi depus candidatura''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ