BOMBĂ! Legătura SECRETĂ dintre Liviu Dragnea și Barack Obama

| 23 iul, 19:05

Abia acum s-a aflat care este legătura secretă dintre Liviu Dragnea și cel mai puternic om al planetei, Barack Obama! Ambii au, în birou, aceeași statuie!

Liviu Dragnea a declarat, joi, după numirea sa la şefia interimară a partidului, că nu şi-a schimbat biroul pe care îl avea în sediul PSD, încăpere în care păstrază o statuie Broncho Buster şi un scopion.

Întrebat dacă mai păstrează în biroul său statuia Broncho Buster, similară celei care se află în Biroul Oval de la Casa Albă, Liviu Dragnea a confirmat acest lucru, provestind cum a ajuns aceasta în biroul său şi le-a permis jurnaliştilor să meargă să o vadă.

"Da, am o statuie, istoria (ei - n.r.) nu este foarte complicată. Mi-a spus cineva odată, în curtea PSD, că acea statuie, care este extrem de frumoasă şi are o istorie a ei, poate fi luată de pe soclu de oricine (...) şi atunci am luat-o şi am pus-o la mine în birou, pentru protecţie", a afirmat Liviu Dragnea.

Statuia Broncho Buster este aşezată, în biroul lui Dragnea, lângă drapelul ţării.

Tot în încăperea pe care o foloseşte când vine la sediul PSD din Bulevardul Kiseleff nr. 10, Liviu Dragnea păstrează şi un scorpion conservat, de mărime medie, simbolul zodiei în care s-a născut.

Biroul pe care îl foloseşte Liviu Dragnea a atras atenţia presei încă din anul 2011, când statuia, Broncho Buster, primită de Ion Iliescu în 1995, în urma unei vizite în SUA, a fost luată din curtea partidului şi aşezată în această încăpere, scrie mediafax.ro

Înainte de ajunge în biroul lui Liviu Dragnea, statuia Broncho Buster a fost expusă timp de 16 ani în curtea PSD, fără să nască întrebări legate de istoria sa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ