LIVIU DRAGNEA, atitudine INTERESANTĂ faţă de justiţie

| 23 iul, 16:45

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că își propune să aibă o atitudine foarte interesantă faţă de justiţie, adică să nu mai vorbească despre acest subiect, pentru că ”justiţia trebuie să se întâmple şi punct”.

"O să am o atitudine foarte interesantă faţă de justiţie, adică aş vrea să nu mai vorbim despre ea, pentru că foarte mulţi vorbesc despre justiţie, justiţia trebuie să se întâmple şi punct. Nu aş vrea să mai văd politicieni, pot vedea analişti, moderatori, este firesc pentru că presa este a patra putere în stat, dar ca un om politic să vină să-şi dea cu părerea despre justiţie, că justiţia este bună sau rea”, a spus Dragnea. 

”Justiţia este una singură şi face dreptate, unii care primesc sentinţe nefavorabile sunt supăraţi, alţii cu sentinţe favorabile sunt bucuroşi. Dar cu sentinţele este ca şi cu legile, pot fi legi care te supără, că ai o afacere sau altceva, dar pe care eşti obligat să le respecţi, aşa este şi cu justiţia", a mai declarat liderul interimar al PSD.

"Eu îl sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justiţiei", a mai spus Dragnea, după ce a fost întrebat dacă cererile ca ministrul Justiției să demisioneze vin de la voci singulare din PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ