Comunitatea Uniți Salvăm anunță un PROTEST împotriva Ordonanței privind migrația primarilor

| 28 aug, 2014

Comunitatea "Uniți Salvăm" anunță pe Facebook protestul "Spunem NU traseismului politic" împotriva Ordonanței privind migrația primarilor.

Protestul va avea loc duminică la ora 16.00, in Piața Universității din Capitală si in pietele centrale din restul oraselor din tara.

Iată mesajul postat pe pagina evenimentului "Uniti Salvam":

Ordonanta de urgenta care da liber la cumpararea primarilor de catre partidul dominant a trecut! Printr-o suspendare temporara a legii migratiei politice, primarii locali au un ragaz de 45 zile sa se mute la care da mai mult, indiferent de votul cetatenilor.

E un fel de baba oarba cu viitorul nostru, un joc al coruptiei care confirma lozinca pe care am strigat-o si toamna trecuta, si in iarna lui 2012: 'Toate partidele, aceeasi mizerie!' E modul Guvernului Ponta de a sarbatori un an de la 27 august 2013, cand a trimis Parlamentului Legea Speciala pentru Distrugerea Rosiei Montane.

Sa inchidem putin ochii si sa ne intoarcem cu spatele cat timp primarii se decid in ce partid vor de fapt sa fie? Sa legitimam dreptul politicianului la pupincurism si la ignorarea cetatenilor? Sa va dam si portofelul vreo 45 de zile sau il luati singuri?

Protestam DUMINICA de la ora 16 in Piata Universitatii si in pietele centrale ale altor localitati impotriva traseismului politic si a regresului democratic al Romaniei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 aug, 2014
JOSE MANUEL BAROSSO
PARAŞUTA DE OCAZIE
ce comunitate uniţi salvăm ? este pupincurista de monica macovei alias lewinschi care mănca rahat la bruxelles cu lovitura de stat dată de parlament acum mănâncă kăkatul de la ambasada americană ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ