Daniel Constantin: statul va compensa parţial creşterea accizei la motorină

| 28 mar, 2014

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a declarat vineri la Braşov că statul va compensa parţial creşterea accizei la motorina folosită de fermieri.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a declarat vineri la Braşov că statul va compensa parţial creşterea accizei la motorina folosită de fermieri, prin urmare speră că această creştere să nu aibă un impact semnificativ asupra preţurilor produselor agricole.

„Pentru motorină, prin ajutorul de stat pe care îl acordăm, noi sprijinim diferenţa de acciză. Dacă acciza creşte, subvenţionarea diferenţei automat creşte. Deci sprijinul pentru acciză pe care îl plătim va creşte odată cu creşterea accizei. Cu toate astea, însă, va fi un cost suplimentar şi trebuie să îl conştientizăm, dar eu sper ca el să nu fie transpus în ceea ce înseamnă costul de producţie şi să nu aibă un impact atât de nefavorabil (...) Aceasta este măsura de sprijin pe care o avem la dispoziţie şi este deja notificată ca şi ajutor de stat”, a subliniat Daniel Constantin, citat de Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ